Vážení občané, naši voliči, přátelé,

17 dubna, 2023

dne 17.04.2023 jsme na jednání zastupitelstva předložili návrh na odvolání dosavadní vládnoucí koalice Města Holešova, a to ze zásadních důvodů.

Na základě demokratického hlasování všech členů zastupitelstva došlo k  odvolání Mgr. Rudolfa Seiferta (BEZPP) z postu starosty města Holešova, včetně místostarostů Milana Roubalíka (ODS-Za Holešov) a Kamila Horáka (SPD) a ostatních členů Rady města.

Následně byl zvolen do vedení města, jakožto nový starosta, Mgr. Milan Fritz (ANO). Místostarosty se stali Ing. Pavel Karhan (KDU) a Mgr. Václav Hlobil (KpH).

Jsme rádi, že i ostatní zastupitelé vnímají potřebu progresivnějšího vedení města. Nové vedení města prakticky ihned začalo pracovat a věnovat se zásadním otázkám.

Děkujeme všem za přízeň a podporu, kdy jsme nakonec jako faktičtí vítězové voleb dokázali usednout ve vládnoucí koalici. O dalších záležitostech Vás budeme i nadále informovat.

Holešov je jenom jeden, jedinečný a proto ho pojďme společně pozvednout!

 

Část ze závažných důvodů pro odvolání dosavadní koalice:

  1. Téměř 10 let trvající nelegální odběr elektrické energie na Centrum pro seniory, kdy městu byla vystavena sankce v řádů milionu korun, aniž by vedení města případ řádně prošetřilo a vyvodilo jakoukoliv osobní odpovědnost
  2. Netransparentní systém pronájmů a správy městských bytů, včetně záměrně odmítavého stanoviska k poskytnutí důležitých informací k vyvrácení pochybností o machinacích
  3. Celkově chaotické vedení města bez koncepce rozvoje a plánu zásadních investic do města, respektive směrem k občanům a lidem.

 

Vaše Hnutí ANO Holešov